Descargar EBOOK Bestioles curioses. romeu gripau autor ANTOON KRINGS gratis online


Descargar EBOOK Bestioles curioses. romeu gripau autor ANTOON KRINGS gratis online Título Del Libro: Bestioles curioses. romeu gripau
El autor del libro: ANTOON KRINGS
El editor: BLUME
ISBN 13: 9788498017656
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 886 Kb

Read full description of the books:Va succeir un bon dia, de sobte, com per encanteri. Mentre dormia la migdiada, Romeu va tenir un somni i es va despertar sent un encantador príncep. Bé, això és el que ell pretenia, perquè per fora res feia endevinar una metamorfosi tan ràpida, ni tan sols un pèl despentinat. Per als habitants de lestany, en realitat, Romeo seguia sent el mateix vell gripau amable de tota la vida.Només la seva dona es preguntava: «Com se li haurà ocorregut tal disbarat? Qui li haurà ficat al cap semblant idea?». Segons deia una granota, una mica xerraire, calia retrocedir a la infància de Romeu, quan la mainadera li explicava contes de fades malèfiques i de prínceps penitents. Qui sap? Potser la granota tenia raó...   Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura dallò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.


El autor es ANTOON KRINGS escribió un interesante libro titulado Bestioles curioses. romeu gripau. El libro de la publicó la editorial BLUME, y en este momento por el libro de Bestioles curioses. romeu gripau PDF ISBN (9788498017656) es necesario pagar 4.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Bestioles curioses. romeu gripau EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor ANTOON KRINGS, que te pueden gustar, igual que el libro de Bestioles curioses. romeu gripau EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Bestioles curioses. romeu gripau EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Bestioles curioses. romeu gripau PDF
Descargar en EPUB Bestioles curioses. romeu gripau EPUB
Descargar en DOC Bestioles curioses. romeu gripau DOC
Descargar en TXT Bestioles curioses. romeu gripau TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Bestioles curioses. romeu gripau


Diego

No es impresionante

David

Después de leer este libro, Su vida cambiará!

Rocio

En blanco y negro

Aitor

La chapucera! Se puede hacer mejor.

Nerea

Genial el libro! super! Ha gustado mucho!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Bestioles curioses. romeu gripau autor ANTOON KRINGS gratis online

PDF: bestioles-curioses-romeu-gripau.pdf Bestioles curioses. romeu gripau PDF
EPUB: bestioles-curioses-romeu-gripau.epub Bestioles curioses. romeu gripau EPUB
DOC: bestioles-curioses-romeu-gripau.doc Bestioles curioses. romeu gripau DOC
TXT: bestioles-curioses-romeu-gripau.txt Bestioles curioses. romeu gripau TXT